Band

De Band-leden:

Roy J. Martin (Roy Raaijmakers)

De junior van de band, singer-songwriter De muzikaliteit en spontaniteit van deze jonge man kent geen grenzen. Hij is vingervlug op de piano, maar ook op gitaar staat hij zijn mannetje. Voeg daar nog de accordeon aan toe en het plaatje is compleet.

Emilio Garcia

Begon gitaar te spelen toen hij 12 jaar was. Op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn eerste single met “De Drekskaters”. Snel daarna begint hij zijn eigen band “The Bellhops” waar hij ruim 20 jaar door Europa heeft door getoerd en bekende artiesten waaronder James Intveld heeft mogen begeleiden.

Harold van Lierop

Begon met gitaarspelen toen hij 14 jaar oud was. Later kwamen hier contrabas en basgitaar bij. Country liefhebbers kennen hem waarschijnlijk van de band “Smokey and the Bandits”. Harold is kaal, houdt van motoren en is de enige Brabander in de band.

Wout van Koot

Is het drummen met de paplepel ingegoten. Hij was 6 jaar toen hij naar de Tegelse muziekschool ging. Er is toen nog geprobeerd om Wout een “echt” instrument te laten spelen. Maar dat is niet gelukt. De drums waren, en zijn, nog steeds helemaal zijn ding. Na enig “aandringen” van Gerry neemt hij nu ook nog een groot deel van de zang op zijn rekening.

Gerry (Terry) van Koot

Zong vanaf peuter alles al mee. Op 15-jarige leeftijd heeft ze voor het eerst een podium beklommen. Daarna kwam alles in stroomversnelling. Er werden een aantal singels opgenomen in Nederland en België. In 1987 is ze doorgedrongen tot de halve finale bij de Tv-show van Henny Huisman “De soundmixshow”. Rond diezelfde tijd werd Gerry gevraagd om zangeres bij de “Dixie Aces” te worden. Daar heeft ze 23 jaar het land mee doorgetrokken tot 2010, daarna is de TWB ontstaan.