Band

Axel Lemmens is geboren en getogen in België. Hij speelde vanaf zijn 14e bij de “Black Hills Country Band“ en heeft daarna niet stil gezeten. Zowel bij “Bandana“ en “Route 66” heeft hij versterkt op toetsen en accordeon. Daarnaast doet Axel ook nog solo optredens en werkt hij als freelancer bij diverse andere bands. Maar nu gaat hij het avontuur aan samen met de “Terry White Band”.

 

Jef Marinus is ons “jongste” bandlid op sologitaar en steelgitaar en eigenlijk alles waar snaren op zit. Muzikant in hart en nieren die zijn sporen op muziek gebied allang verdiend heeft. De Gazet van Antwerpen heeft een heel artikel aan Jef gewijd en natuurlijk heeft Jef ook een eigen website

 

 

Gerry (Terry) van Koot zong vanaf peuter alles al mee. Op 15-jarige leeftijd heeft ze voor het eerst een podium beklommen. Daarna kwam alles in stroomversnelling. Er werden een aantal singels opgenomen in Nederland en België. In 1987 is ze doorgedrongen tot de halve finale bij de Tv-show van Henny Huisman “De soundmixshow”. Rond diezelfde tijd werd Gerry gevraagd om zangeres bij de “Dixie Aces” te worden. Daar heeft ze 23 jaar het land mee doorgetrokken tot 2010, daarna is de “TWB” ontstaan.

Harold van Lierop begon met gitaarspelen toen hij 14 jaar oud was. Later kwamen hier contrabas en basgitaar bij. Country liefhebbers kennen hem waarschijnlijk van de band “Smokey and the Bandits”.
Harold is kaal, houdt van motoren en is de enige Brabander in de band.

 

 

Wout van Koot is het drummen met de paplepel ingegoten. Hij was 6 jaar toen hij naar de Tegelse muziekschool ging. Er is toen nog geprobeerd om Wout een “echt” instrument te laten spelen. Maar dat is niet gelukt. De drums waren, en zijn, nog steeds helemaal zijn ding.
Na enig “aandringen” van Gerry neemt hij nu ook nog een groot deel van de zang op zijn rekening.