Band

 

Jef Marinus is ons “jongste” bandlid op sologitaar en steelgitaar en eigenlijk alles waar snaren op zit. Muzikant in hart en nieren die zijn sporen op muziek gebied allang verdiend heeft. De Gazet van Antwerpen heeft een heel artikel aan Jef gewijd en natuurlijk heeft Jef ook een eigen website

 

Gerry (Terry) van Koot zong vanaf peuter alles al mee. Op 15-jarige leeftijd heeft ze voor het eerst een podium beklommen. Daarna kwam alles in stroomversnelling. Er werden een aantal singels opgenomen in Nederland en België. In 1987 is ze doorgedrongen tot de halve finale bij de Tv-show van Henny Huisman “De soundmixshow”. Rond diezelfde tijd werd Gerry gevraagd om zangeres bij de “Dixie Aces” te worden. Daar heeft ze 23 jaar het land mee doorgetrokken tot 2010, daarna is de “TWB” ontstaan.

Gerard Bierman, maakt al vanaf zeer jonge leeftijd muziek. Rond zijn 16e ging hij voor het eerst op pad met een band. Diverse stijlen muziek passeerden de revue, van Nederlandstalig tot popmuziek (Top 40). Maar zijn hart lag altijd al bij Country en In 2014 is Gerard overstag gegaan en hij belandde in de country scene. En niet geheel zonder succes want in 2017 heeft hij zijn eerste CD mogen uitbrengen. Met Gerard heeft de TWB een geweldige zanger in hun team die tevens de slaggitaar voor zijn rekening neemt.

Harold van Lierop begon met gitaarspelen toen hij 14 jaar oud was. Later kwamen hier contrabas en basgitaar bij. Country liefhebbers kennen hem waarschijnlijk van de band “Smokey and the Bandits”.
Harold is kaal, houdt van motoren en is de enige Brabander in de band.

 

Wout van Koot is het drummen met de paplepel ingegoten. Hij was 6 jaar toen hij naar de Tegelse muziekschool ging. Er is toen nog geprobeerd om Wout een “echt” instrument te laten spelen. Maar dat is niet gelukt. De drums waren, en zijn, nog steeds helemaal zijn ding.
Na enig “aandringen” van Gerry neemt hij nu ook nog een groot deel van de zang op zijn rekening.